Pagini

duminică, 15 septembrie 2013

Mures Monsters viziteaza Clujul

Weekend-ul acesta am avut placerea de a ne antrena alaturi de prietenii de la Mures Monsters, echipa formata in martie anul acesta dar care e hotarata sa se inscrie in campionat incepand cu urmatoarea editie. Lucru laudabil si imbucurator pentru fotbalul american de la noi.

Despre baietii pot spune ca mi-au lasat impresia unui grup destul de compact, si foarte determinat. Au venit la Cluj cu scopul de a-si imbunatati metodele de antrenament si exact asta au facut. Au absorbit o tona de informatii in cele 5 ore si jumatate cat a durat sesiunea de pregatire si au fost atenti la fiecare mic detaliu atunci cand Rafa Ruiz si "cruciatii" mai experimentati dadeau sfaturi sau mici sugestii pe parcursul exercitiilor.

Ne-am impartit in patru grupuri iar programul a inclus rasturnarea cauciucului, sprint cu greutati in spate, gardulete, sau deja celebrele (printre noi) si mult adoratele funii. Spre sfarsit, Monsters au exersat cateva scheme de joc impotriva unei echipe formate in majoritate din jucatorii cooptati la ultima sesiune de recrutari organizata de Crusaders.

Apoi ne-am indreptat catre mall sa luam masa impreuna si tin sa precizez ca absolut toata lumea a mancat numai si numai mancare sanatoasa. Saorma cu multa maioneza si cola nu-s de noi, aia-i clar !

Mult succes Mures Monsters !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu