Pagini

luni, 1 decembrie 2014

Crusaders Training Camp I

Sambata, ora 7 dimineata. La Cluj ploua marunt. E suficient de frig incat ploaia sa nu se transforme in ninsoare si sa devina dragut. Nu ... cand Crusaders are diferite activitati, de obicei meciuri dar de data asta cantonament, afara sau ploua sau se inregistreaza cea mai calduroasa zi din ultimii 100 de ani (asa scriau ziarele la vremea aceea).

Ne-am dat intalnire langa terenul de antrenament, pentru ca urma sa plecam impreuna, in coloana. La cateva zeci de minute dupa ora plecarii, au aparut si printesele intarziate care si-au terminat, in sfarsit, machiajul si am putut s-o luam din loc.

Am ajuns la pensiunea care avea sa ne gazduiasca, nu inainte ca masina pe care o conduceam eu s-o ia prin localitati obscure, la indrumarea prin telefon a colegilor de echipa. Multam fain, Flo ! Daca nu erai tu, poate n-as fi avut niciodata ocazia sa vad cu ce se ocupa locuitorii din Mintiu Gherlii intr-o data de 29 noiembrie !

Ne-am cazat, ne-am echipat si spre teren noi am plecat. Ploaia nu mai era marunta, era destul de sanatoasa deja. Fiecare se incalzea cum putea intre exercitii pentru ca, din pacate, loc sub umbrela antrenorului (la propriu) nu aveau toti.

Toata lumea era cu gandul la dusul fierbinte care urma dupa antrenament si odata ajunsi inapoi la pensiune, am intrat entuziasti in baie. Dau drumul la dus, apa calda, presiune, tot ce vrei. Imi dau jos hainele murate si jegoase de pe mine si pe cand pornesc dusul iar, ciuciu apa ! Eram la etajul 3 si hidroforul nu mai ducea. Auzeam pe coridor "ba, tu ai apa? ca la mine nu mai mere !".  Bate cineva si la usa mea. Era Calin plin de sapun:
- Ma lasi sa ma clatesc la tine ?
- Nu-mi mai vine nici mie apa.
- @#$@!$% !!!

Atunci am facut cel mai rece dus din viata mea.

Trecem si peste asta si coboram la masa. Toti socializau, Elvis se dadea pe net cu noua lui tableta. S-a rugat lumea de el.. "hai da-o dracului de tableta si povesteste si tu cu noi". Nimic. Ce-a
urmat avea sa ne multumeasca pe toti. Elvis statea pe net, noi ii mancam desertul. La ce se uita el atata de absorbit, probabil ca n-o sa stim niciodata...

Seara, al doilea antrenament. De data asta pe nocturna noastra improvizata. Doua reflectoare agatate de poarta de fotbal si-un generator care impreuna si-au facut datoria si s-a putut exersa chiar si noaptea.

Dupa antrenament, sedinta ! S-au prezentat lucrurile care se vor de la echipa, ne-am prezentat unii altora, dat fiind faptul ca avem "sange proaspat" printre noi, am glumit, ne-am prostit si ne-am simtit bine in general in marea familie
Crusaders !

Unii probabil s-au simtit mai bine ca altii si au intarziat la punctul de rendez-vous pentru plecarea la antrenamentul de a doua zi. Pedeapsa a fost una inedita. Intarziatii au fost pusi sa alerge pana la teren iar cei cu masini ii "manau" din spate cu claxoane. Pentru ca nu puteam fi chiar asa rai tot timpul, le mai puneau si niste muzica, sa nu se plictiseasca atata amar de drum.

Antrenamentul a fost unul mai mult tactic decat fizic. Ne-a ajutat si vremea in sensul ca n-a plouat, nu ca ar fi fost soare si minunat afara. Dupa miscare, ne-a fost pusa la dispozitie sauna pensiunii unde nu mai puteai arunca un ac. Asa arata niste baieti fericiti !

In fine, ne-am multumit unii altora pentru participare, iar acum asteptam cu nerabdare cel de-al doilea cantonament care are sa vina anul viitor, la inceput. Pan atunci ? Da-i cu sarmale !!

GO CRUSADERS !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu