Pagini

duminică, 1 aprilie 2012

Antrenament la nivel national

31 Martie 2012 - ziua in care s-a reunit pentru prima data echipa reprezentativa a Romaniei la fotbal american!

Dupa cateva saptamani in care s-au pus la punct detaliile de natura organizatorica, a sosit momentul in care toata tara s-a reunit pentru primul antrenament comun din istorie, in vederea pregatirii meciului contra echipei Turciei, meci care se va disputa in data de 5 Mai 2012.

Majoritatea echipelor au trimis cei mai buni jucatori de nationalitate romana sa se antreneze impreuna sub comanda antrenorului principal, dl. Rafael Ruiz.

Noi ne-am trezit cu noaptea in cap si la 3 dimineata, cand oamenii ieseau de prin cluburi, ne-am intalnit in fata Casei de cultura a studentilor si am pornit la drum. Problema principala nu a fost faptul ca am calatorit cu bagajele printre noi pentru ca microbuzul care ne-a transportat nu avea remorca. Adevarata provocare a fost sa ne antrenam dupa cele 7 ore de stat in aceeasi pozitie !

Nu stiam exact unde se afla terenul pe care urma sa se intample toata actiunea. Noroc cu indicatoarele de pe margine, caci GPS-urile baietilor aratau trasee diferite. Important e ca, pana la urma, am ajuns unde trebuia. Primii ! Scurt popas in bombele pardon ... toaletele ecologice de langa stadion si eram gata de treaba !

Vant puternic la Clinceni, localitatea din apropierea Bucurestiului care ne-a gazduit pe parcursul celor cateva ore de antrenament. Vant atat de puternic incat sa arunci o pasa precisa sau sa intelegi ce spun ceilalti fara sa te apropii de ei era o adevarata provocare !

Pentru cine nu stie ( marturisesc ca era o necunoscuta si pentru mine pana sa ajung acolo), comuna are mai multe baze sportive si mai multe (!) echipe de fotbal. Si dupa modelul marilor stadioane ( Allianz Arena, Amsterdam Arena ) exista, bineinteles, Clinceni Arena - un stadion micut dar cochet, gazon bine intretinut si apa calda la vestiare ( cei ce n-au mai apucat-o vor trebui sa ma creada pe cuvant ! ).

S-a convenit asupra terminologiilor, s-a facut o incalzire scurta, s-au facut exercitii specifice fiecarui post, ne-am cunoscut intre noi, una peste alta un antrenament util si o experienta placuta.

Pe agenda urmeaza antrenamentele regionale, cei din sudul tarii urmand sa se antreneze la Constanta, iar Cluj Crusaders si Timisoara 89ers la Oradea.

Multumesc pentru foto #90 Sandu Oltean !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu