Pagini

luni, 15 octombrie 2012

Campioni Nationali !!!

14 octombrie 2012 - Returul RoBowl III, Bucuresti

Drumul catre capitala a fost, spre deosebire de alte dati, destul de linistit. Dupa in frangerea din tur, glumele si voia buna s-au mai rarit, concetrarea luandu-le locul. Ne-am cazat intr-un complex sportiv, am mancat seara la un restaurant toti, iar apoi ne-am pus la somn, caci a doua zi ne astepta meciul cel mai important din sezon.

Partida a avut loc in complexul Tei, pe o vreme mohorata si o temperatura scazuta. Bucurestenii s-au ocupat bine de organizarea si promovarea meciului, invitati speciali fiind Roxana Ciuhulescu (ProMotor) si Ionel Danciulescu (FC Dinamo), care a si dat lovitura de incepere si care tine cu Dallas Cowboys deci n-o sa mai vorbesc despre el ! :)

In finala, care s-a jucat dupa cum probabil stiti deja, tur-retur, s-au luat in considerare numarul de victorii. In caz de egalitate, meciul intra in prelungiri (OT), fiecare echipa avand sansa sa marcheze de la linia de 25 de yarzi.

Timpul regulamentar s-a terminat cu scorul de 14-7 (8-6 la pauza), astfel intrandu-se in prelungiri.

Primul drive ne-a apartinut noua si s-a concretizat intr-un touchdown (TD), iar apoi defensiva a intrat pe teren pentru a inchide meciul printr-o interceptie ( 7 de-a lungul partidei ).

Bucurie enorma, dupa doua finale consecutive pierdute, a venit si momentul nostru ! Am demonstrat ca prin abitie, seriozitate si multa munca se pot obtine lucruri marete !



S-a jucat si cu gandul la cei ce n-au putut face deplasarea alaturi de noi din cauza unor accidentari, mai exact #12 Iura Nuca si #93 Dan Crasnic. Absenta lor ne-a dat un motiv in plus sa ne mobilizam si sa dam totul pentru a aduce trofeul cu noi acasa.

Mai multe fotografii din timpul meciului puteti gasiti AICI, iar cu bucuria de la final AICI.

Copyrights foto: Laura Nicolescu / Cluj Crusaders.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu